Főoldal

Amit a levegő- víz hőszivattyúkról tudni érdemes

Cégünk azért hozta létre ezt az oldalt, hogy az általunk forgalmazott hőszivattyús technológiákat átláthatóan és érthető módon mutassa be. Célunk az volt, hogy az érdeklődők jobban megismerjék az egyes technológiák működését, anélkül, hogy bonyolult technikai adatokat kellene tanulmányozniuk. Reméljük, hogy megkönnyítjük az Ön döntéshozatalát, abban, hogy milyen típusú rendszerre lenne szüksége. A Wagner Solar Hungária Kft. 10 éve foglalkozik hőszivattyús rendszerek tervezésével és kivitelezésével.

A hőszivattyú rendszer formájában üzemel, azaz a kiválasztása és tervezése szakértelmet, míg a szerelése és beüzemelése nem csak gyakorlatot igényel, hanem engedélyhez is kötött. Tehát amennyiben önállóan megvásárolja az ön által jónak vélt hőszivattyút, azzal az elgondolással, hogy majd valaki beépíti, akkor számos meglepetésben lehet része.

Ezen az oldalon főleg a levegő-víz hőszivattyúkkal foglalkozunk. Egyrészt azért mert az elmúlt években ez a típus fejlődött a leglányosabban, másészt azért mert erről a típusról a legmegosztottabbak a vélemények. Ennek egyik oka az, hogy szinte minden klíma, azaz hűtőgép gyártó kezdett hőszivattyút szállítani. Ez még nem lenne probléma, de a fűtés és a hűtés más-más szakterület, azaz egy jó klímagép szerelő nem biztos, hogy tud fűtést illetve elektromosságot szerelni és ezt hatékonyan beszabályozni. Természetesen ez érvényes a fűtésszerelőre is, aki szintén nem biztos, hogy tud klímagépet szerelni és beüzemelni. Sőt a fűtésszerelő ezt nem is teheti meg. Tehát a két szakma elkülönül egymástól amit, most a hőszivattyú most megváltoztatni kényszerül.

Az oldalakon nem fog műszaki adatokat találni, ha ezeket is meg szeretné ismerni, akkor szívesen rendelkezésére állunk elérhetőségeinken, vagy kérjük látogassa meg központi oldalunkat, mely a „További termékeink” oldalon érhető el.