Hőszivattyú ár

Az előző oldalakon beszámoltunk arról, hogy több alkalmazásra is kínálunk hőszivattyúkat.

Használati melegvíz előállításra választhatunk tárolóval vagy anélkül, ezek között is van olyan, ami csak beltéri levegővel működik, de léteznek kültéri levegővel működőek is. A tárolós készülékek minimum 200 literes tárolóval rendelhetők, ezek ára nettó 400 000,- Ft-tól indul. A kültéri levegővel és 300 literes tárolóval szerelt hőszivattyúk ára nettó 500 000,- Ft-tól indul. Több gyártótól szállítunk azért adjuk meg az induló árat.

Fűtésre, hűtésre és melegvíz készítésre alkalmas készülékek közül számos típust, gyártót és teljesítményt kínálunk. Ezek kiválasztása általában az igények pontosítása alapján történik. Kínálatunkban már nettó 1 millió Ft alatt is található kompakt készülék, de nagyobb teljesítményű minden alkalmazáshoz megfelelő hőszivattyú nettó 2,2 – 6,0 millió Ft között található. Fontos tudnivaló, hogy a készülék önmagában még nem működőképes, árainkat minden esetben az összes szerelvénnyel és beépítési költséggel együtt adjuk meg, így nem jelentkeznek kiszámíthatatlan, rejtett költségek.

Természetesen munkatársaink rendelkeznek a telepítéshez szükséges hatósági engedélyekkel és a kellő tapasztalattal, ami a munkavégzés elengedhetetlen feltétele.

AjánlatkérésKérdezzen, mi válaszolunk!

You must be logged in to post a comment.